KipKep houdt van simpel en handig. Van producten die meerdere functionaliteiten hebben en praktisch van aard zijn. We kijken hoe we het leven van een jonge ouder kunnen vergemakkelijken en hoe we wat zekerheid op onzekere momenten kunnen bieden. Zo is ook dit product ontstaan: de handige 3-in-1 Bib Kisses4You slab van KipKep is niet alleen een spuugdoek, maar ook een slabber en een bandana! 3 producten in 1 product dus!

Een handige spuugdoek, slabber en bandana in 1!

De kleine vierkante spuugdoekjes die we zelf gebruikten waren geschikt als monddoekje, maar onhandig als spuugdoek. We misten een product wat voldoende bescherming bood, goed bleef liggen wanneer je je kleintje optilde en niet meteen doorweekt was na een spuugboertje. De eerste KipKep Bib draaide overuren als spuugdoek. Daarnaast gebruikten we nog slabbers en bandana’s: een hoop producten! Dit bracht ons tot het nieuwe ontwerp: de 3-in-1 Bib Kisses4You is een handige spuugdoek, slabber en bandana in 1! Onmisbaar bij de verzorging van je baby, gemaakt van zacht hydrofiel en kan tegen een stootje.

Slabber: kan ook prima gebruikt worden als slabber: de kus-vorm sluit door de ronde vorm goed aan bij het nekje van de baby en vouwt gemakkelijk over de schoudertjes heen. Zo zijn het halsje en buikje goed bedekt tijdens het geven van bijvoorbeeld een flesje.
Bandana slab: ideaal voor kwijlende kindjes; bijvoorbeeld als de eerste tandjes door komen. Vouw het ‘kusje’ in de lengte dubbel en bevestig gemakkelijk aan de achterzijde door middel van de drukknoopjes.

Adviesverkoopprijs € 9,95

Meer informatie vind je op de site van KipKep

Juryrapport 3-in-1 Bib Kisses4You van KipKep

Een slim product met veel functies: een spuugdoek, een slab en met drukknoopjes een bandana inéén. Er is goed nagedacht over de vorm: de spuugdoek blijft bijvoorbeeld goed op de schouder liggen en zakt niet weg. Goede keuze voor het materiaal: dubbellaags hydrofiel katoen, zacht en comfortabel.