Functionaliteit in een speels stijlvol ontwerp. De Cozy Cott is werkelijk een uniek meegroeibed. Dutch Design gefabriceerd in een lokale werkplaats. De verschillende ombouwmogelijkheden veranderen het stapelbed eenvoudigweg van een ledikant, commode en peuterbedje naar een peuter of kleuter stapelbed.
De Cozy Cott is geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar en biedt plaats aan een baby en peuter en later aan een peuter en een kleuter. Broertjes en zusjes kunnen zo gezellig samen op één kamer bivakkeren en houden veel speelruimte over.

Meegroeibed én stapelbed in 1

De Cozy Cott is een meegroei stapelbed dat geschikt is voor baby’s en kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 5 jaar. Het bed bestaat uit 2 opstellingen. De eerste opstelling is een ledikant/commode/peuter stapelbed. De tweede opstelling is een peuter/kleuter stapelbed. Voor het materiaal hebben wij gekozen voor FSC gecertificeerd 18 mm berken multiplex met een witte coating. Wij hebben hiervoor gekozen vanwege de sterkte, veiligheid en esthetiek van dit materiaal. Dit materiaal is 100 % veilig voor uw kinderen. Alle kanten van het bed hebben een ronde vorm voor de veiligheid van uw kinderen.

De afmetingen van het bed zijn: lengte 150 cm, breedte 80 cm, hoogte 150 cm.

Adviesverkoopprijs € 1149,-

Meer informatie vind je op de site van CozyCott

Juryrapport Cozy Cott meegroeibed en stapelbed

Goed uitgewerkt idee voor het probleem dat kleinbehuisde ouders hebben: weinig ruimte voor een baby- en peuterbed! Mooi afgewerkt product, goed gekozen naam ook. Om lang te gebruiken. De jury heeft nog wat ideeën aangedragen voor verdere ontwikkeling van het concept.