Trybike steel is de eerste metalen loopfiets die je kan uitbreiden met een derde wiel. Het derde wiel kun je op verschillende lengtes en hoogtes monteren via de control disk. Met de 3wieler kan het kind spelen en wennen en op het moment dat het er aan toe is haal je het derde wiel er af. Nu kan je oefenen op balans met twee wielen. Met de unieke voetensteun kun je dat nog sneller leren. Het derde wiel i.c.m. met de voetensteun en het metalen in lengte/hoogte verstelbare frame zijn uniek.

Hoe werkt de Trybike steel loopfiets?

De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.
Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

Van de Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen. Adviesverkoopprijs 119,95

Lees meer over de Trybike steel op www.coandco.nl

trybike steel