De Zero.1 Elite I-Size heeft een 360 graden draaibare stoel en een geïntegreerd uitneembaar baby-autostoeltje. Het is een totaaloplossing voor de uitstap met de auto, de wandeling met de kinderwagen en gewoon voor in huis.

Meer over Recaro Zero.1 Elite

Het is een 2 in 1 product; een baby autostoeltje en autostoel groep 1 in één. Te gebruiken vanaf de geboorte tot 4,5 jaar of 105 cm. Het baby autostoeltje weegt maar 2,9 kg en past met adapter op alle kinderwagens.

Er is veel aandacht besteed aan de veiligheid: het autostoeltjes is uitgerust met een HERO gordelsysteem voor een optimale pasvorm en comfort, heeft triple side impact bescherming, een kleuraanduiding voor juiste installatie en een geïntegreerde Isofix basis. De Recaro Zero.1 Elite kan tot 4,5 jaar tegen de rijrichting in worden gebruikt.

Recaro Zero.1 Elite is comfortabel, hij is 360 graden draaibaar en biedt optimaal zitcomfort door middel van koudschuim op zitvlak, memoryfoam in hoofdsteun en HERO gordelsysteem. Er zit een slaapstand op die je in en tegen de rijrichting in kunt gebruiken. Adviesverkoopprijs 709,95 euro

Meer informatie

Lees meer over de Recaro Zero.1 Elite op www.recaro.nl