De Quuby High Chair is een in Nederland ontworpen hoge meegroei kinderstoel (te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 8-10 jaar). Uniek is het compacte en lichtgewicht Matroesjka ontwerp voor meerdere opstellingen die handig zijn bij verschillende leeftijden.  Te gebruiken als hoge kinderstoel, lage kinderstoel, met adapter voor autostoeltje en wipstoel, junior stoel, losse stoel en tafeltje en grote stoel. Extra verkrijgbaar zijn speelblad, eetmat en bestek en opbergtas.

Meer over Quuby High Chair

Met zijn compacte vorm en lichtgewicht is de Quuby makkelijk hanteerbaar, makkelijk te verplaatsen en makkelijk op te bergen. Met een totaal van nog geen 5 kg transporteer je  Quuby High Chair waarheen je maar wilt. Met het “Matroesjka” systeem biedt de Quubi High Chair je meerdere opstellingen die handig zijn bij de verschillende leeftijden.

Voor de eerste jaren kun je deze stoel gebruiken met design wipstoeltje, maar je kunt ook een autostoeltje met adapters gebruiken. Daarna is de Quuby te gebruiken met veiligheidsgordel, voetensteun en tray. Als junior stoel bestaande uit bovenste 2 delen met mogelijkheid voor veiligheidsgordel, voetensteun en tray. Als stoel voor de ouder bestaande uit onderste 2 delen inclusief rugsteun. Als lage stoel en tafeltje; middelste deel stoel inclusief rugsteun en onderste deel tafel. Als grote stoel; onderste deel tot 80 kg.

Er volgen nog meer extra accessoires zoals een  Een (Lego) speelblad, een stoelverhoger, een handige opbergtas en siliconen eetmat met bestek.

De stoel is makkelijk schoon te maken en zelfs het eet blad kan in de vaatwasser. De Quuby kinderstoel komt in verschillende kleuren. Wereldwijd gecertificeerd met ICS (Europees), ASTM (Amerikaans) en de ISO (een wereldwijde norm).

Consumentenprijs 169,50 euro.

quuby