Onni Care is een babyfoon met camera waarmee ook de groei en ontwikkeling kan worden bijgehouden, waar ook ter wereld. Met de Child Development Tracker kunnen alle ontwikkelingen en mijlpalen van het kind worden bijgehouden, per dag, per week, per maand…

Onni Care veilige verbinding

Uniek is ook de onbeperkt aantal aan te sluiten monitoren en Europese encrypted veilige livestream verbinding naar alle devices, waar ook ter wereld, dus zeer moeilijk te hacken. Werkt via iOS of Android besturingssysteem via elke browser, installeren gaat eenvoudig via een gratis app.

Hieronder alle unieke eigenschappen van de Onni Care babyfoon nog even op een rij:

  • Met Onni Care beschik je over een gratis babymonitoringservice.
  • Het babymonitoringsysteem van Onni kan gebruikt worden via een iOS- of Android-smartphoneapp en/of een webportal die toegankelijk is via elke browser. De installatie gebeurt eenvoudig via het downloaden van een gratis app.
  • Je bent steeds aanwezig, zelfs wanneer je niet fysiek aanwezig bent.
  • Het aantal aan te sluiten monitors is onbeperkt en uniek in zijn soort, daar waar bij andere merken het systeem tot max. 4 camera’s toelaat.
  • Onni Care biedt ouders veelzijdige en gebruiksvriendelijke tools om te monitoren, registreren en verbonden te blijven.
  • Realtime video met een Europese encrypted ‘veilige’ livestream verbinding naar smartphone, tablet, laptop of desktop computer. Waar dan ook, wanneer dan ook. Dus géén standaard geleverde IP camera Chinese livestream die eenvoudig te hacken is.
  • Alle monitors registreren de slaap en de voedingssessies (borstvoeding en flesvoeding) van je kind en houd de groei en de ontwikkeling van de baby bij met grafieken. Deze informatie kan met anderen gedeeld worden, zoals familie en kraamzorg. Adviesverkoopprijs:  100 – 150 euro

Lees meer over de Onni Care op www.mykko.nl 

onni care