In deze drager kunnen ouders hun tweeling op een ergonomische manier dragen in de aanbevolen M-positie.

Draagsysteem voor het dragen van een tweeling of twee kleine kindjes

Als je op internet zoekt naar het dragen van een baby, zal je waarschijnlijk tegenkomen dat het dragen in een draagdoek de meest ergonomische manier is. In een draagdoek kan een baby optimaal in de ergonomische M-positie gedragen worden en wordt het gewicht verdeeld over je gehele bovenlichaam. Comfortabel voor jou en goed voor je baby.

Maar hoe zit het nou eigenlijk met het dragen van een tweeling? Kan je een tweeling ook in een draagdoek dragen? Ja dat kan, maar het vergt veel oefening, handigheid en voor de meeste mensen is het gewoonweg te ingewikkeld. In samenspraak met draagdoekconsulenten ontwikkelde Minimonkey de Minimonkey Twin, die aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Comfortabel – Het gewicht wordt door de schouderbanden die op de rug kruizen en de band om je middel gelijkmatig over je hele lichaam verdeeld. Hierdoor draagt hij verrassend licht.
  • Geschikt voor Newborn en oudere baby’s (maximaal 12kg per baby).
  • Ergonomisch – baby’s kunnen in de ergonomische M-positie gedragen worden waarbij de nek en de rug volledig ondersteund worden, vergelijkbaar met het dragen in een draagdoek.
  • Easy – intuïtief te gebruiken en weinig stappen. Na het instellen van de juiste hoogte, worden de baby’s in de ‘zakken’ geplaatst en vastgemaakt met een kleine clip. Je kan dit na wat oefening in je eentje doen.
  • Veilig – de band om je middel voorkomt dat de baby’s uit de drager kunnen glijden.

Deze drager is speciaal ontwikkeld voor alle ouders die van de ene op de andere dag ‘multitaskers’ hebben moeten worden…Verkoopadviesprijs 130 euro.

Lees meer over de Minimonkey Twin op www.minimonkey.nl

minimonkey twin