De krijtboekjes, placemats en boterkrijtjes van Jaq Jaq Bird zorgen voor een besparing van papier en daardoor het milieu. Krijtboekjes en placemats zijn herbruikbaar en makkelijk uitwisbaar met een nat doekje. De boterkrijtjes zijn stofvrij en vrij van alle schadelijke stoffen. De boekjes zijn makkelijk mee te nemen onderweg in de auto, vliegtuig, restaurant of gewoon thuis aan tafel!

Met boterkrijtjes die niet afgeven

De krijtboekjes van Jaq Jaq Bird bestaan uit 8 bladzijden waarop kinderen kunnen kleuren en tekenen. Jaq Jaq Bird heeft een aantal boekjes met blanco bladzijden en een aantal boekjes met voorbedrukte bladzijden. De speciale boekjes met bijvoorbeeld voorbedrukte afbeeldingen van Van Gogh, Monet, Degas, Da Vinci of de prehistorische Dinosaurussen zorgen voor een extra dimensie.
Jaq Jaq Bird heeft zelf de Butterstix ontwikkeld, krijtjes gemaakt van boter. Deze boterkrijtjes hebben als uniek kenmerk dat ze stofvrij zijn en daardoor niet afgeven. Ideaal als je onderweg bent met de auto, geen vervelende vlekken! Daarnaast zijn de krijtjes uiteraard vrij van giftige stoffen (BPA, Lood, PVC, Ftalaten).

Naast de krijtboekjes heeft Jaq Jaq Bird ook placemats ontwikkeld, ideaal voor tijdens een bezoek aan een restaurant. Tijdens het wachten kunnen de kinderen kleuren, daarna hun bordje leeg eten en weer verder kleuren!

Voor de volwassenen heeft Jaq Jaq Bird ook een aantal unieke producten ontwikkeld. Bijvoorbeeld een tafelloper waar je zelf op kunt kleuren met de Butterstix! Ideaal om de tafelschikking op uit te tekenen, of voor kinderen om op te tekenen (deze kun je namelijk ook ophangen). Jaq Jaq Bird heeft ook een leuke kalender voor aan de muur, plakt goed en ideaal om de dagelijkse activiteiten op te schrijven. En uiteraard geldt voor alle producten, makkelijk uitwisbaar dus herbruikbaar! Adviesverkoopprijs 23,50 euro

Lees meer over Jaq Jaq Bird op www.jaqjaqbird.com

jaq jaq bird