De Hugsy Home productlijn bevordert de hechting tussen ouders en hun kindje. Tijdens buidelmomenten kunnen ouders hun kleine huid-op-huid op hun borst vasthouden, terwijl de Hugsy Pouch een warme ondersteunende deken is die de geruststellende geur van de ouder opneemt. De Hugsy Heartbeat registreert de hartslag van een ouder tijdens buidelmomenten en simuleert die hoor- en voelbaar voor de baby als je er even niet kan zijn. Eenmaal terug in de wieg, voelt een kindje zich veilig en geborgen. Het is knus ingewikkeld met de bekende geur van hun papa of mama en hoort hun herkenbare en troostrijke hartslag.

Meer over Hugsy Home

Wist je dat alle baby’s – zowel op tijd als te vroeg geboren – zich het beste ontwikkelen als ze veilig in de armen van hun ouders liggen? Tijdens huid-op- huid-knuffelsessies, beter bekend als ‘buidelen’ (Kangaroo Care), co-reguleren ouder en kind hun temperatuur, ademhaling en hartslag. Niets werkt beter, zelfs voor te vroeg geboren baby’s in het ziekenhuis. De voordelen ervan zijn bewezen: verbeterde hechting, betere hersenontwikkeling, minder stress, diepere slaap, betere weerstand, om er een paar te noemen!
Hugsy laat de effecten van een omhelzing van de ouder langer duren, om baby’s te troosten, zelfs als hun ouders er even niet kunnen zijn.

De Hugsy Pouch, een knusse buideldeken, of de Hugsy Cuddle, een knuffel voor oudere kinderen, nemen de geur van de ouder op. De Hugsy Heartbeat neemt de unieke hartslag van de ouder op en speelt die terug af aan de kleine als vader of moeder er even niet kunnen zijn.

Hugsy’s evidence-based ontwerp heeft verschillende designprijzen gewonnen en wordt al gebruikt in ziekenhuizen en thuis. Verkoopadviesprijs: 110 euro

Lees meer over de Hugsy Home op www.hugsycomfort.com

hugsy home