De Omni 360-draagzak groeit met je baby mee vanaf de geboorte tot 20 kg zonder verkleinkussen. Je kunt deze babydrager in verschillende posities dragen: op de buik, heup en rug waarbij de baby altijd in de ergonomische M-houding zit.

Draagzak Omni 360

De Ergobaby Omni 360 is de all-in-one draagzak, want deze ergonomische drager heeft àlles in huis om je kindje vlot en comfortabel te dragen. Zo kan je met de Ergobaby Omni 360-draagzak je kindje op 4 verschillende manieren dragen, vanaf dag 1, zonder verkleinkussen.

Want dankzij het unieke velcro-verstelsysteem aan de binnenkant van de comfortabele heupband, kan je deze draagzak namelijk perfect aanpassen aan de groei van je baby’tje. Daardoor is de draagzak in elk van de vier posities ergonomisch voor de heupen en ruggengraat van je baby, of die nu 2 maanden of 15 maanden is!

Ergobaby heeft bij de ontwikkeling van deze ergonomische draagzak uiteraard ook gedacht aan het comfort van mama en papa. Want special voor je eigen draagcomfort, kan je kiezen of je de riemen van de draagzak recht of gekruist draagt. Bovendien werd de tailleriem met lendensteun zo ontworpen dat hij op verschillende hoogtes kan worden gedragen, zodat je baby altijd hoog genoeg kan zitten om zijn hoofdje te kussen.

Adviesverkoopprijs 189 euro

Meer informatie

Lees meer over Ergobaby 4P Omni 360 www.babymatters.com