Deze luiers, vochtige doekjes en verzorgingsproducten worden op een duurzame manier geproduceerd. De luiers zijn voor 70% biologisch afbreekbaar, de billendoekjes zelfs voor 100%. Bamboevezels zijn zacht voor de huid, hebben antibacteriële en anti-schimmelwerking en een uitstekende vochtopname. De luiers hebben een elastische tailleband en anti-lek randen voor goed zittende pasvorm.

Bambyo is 100% natuurlijk verantwoord

Volledig assortiment Bambyo is eerlijk, naar jou en naar onze planeet. Alle Bambyo producten worden op een duurzame manier geproduceerd. De luiers zijn voor 70% biologisch afbreekbaar de billendoekjes zijn voor 100% biologisch afbreekbaar.
Vrij van chemicaliën en chloorvrij geproduceerd. PH-neutraal. Bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Productie volgens milieuvriendelijk closed loop systeem. Productontwikkeling volgens nieuwste mogelijkheden en technieken. Alle Bambyo producten zijn internationaal gecertificeerd. Hiermee is duurzaamheid voor mens, natuur en dier gegarandeerd. Alle producten zijn proefdiervrij getest en niet door kinderarbeid tot stand gekomen.

De vulling van de luiers bestaat uit 100% bamboe-vezel. Bamboe heeft van nature een antibacteriële en antischimmel werking. Excellente vochtopname van de luiers, gegarandeerd geen doorlekken tijdens dag en nacht. De FSC houtpulp is voor 70% biologisch afbreekbaar op basis van milieuvriendelijke grondstoffen. Internationaal gecertificeerd product: OEKO-Tex 100 klasse 1 en in het kort zijn dit de sterke punten:

  • Super ademende structuur met T-vorm design
  • Combinatie kern en omringende taille
  • Gouden absorptie gedeelte, Aloë Vera laagje
  • Speciale anti lakkage structuur
  • Gouden dubbele bogen
  • 3 mm supper dunne kern. Advies verkoopprijs 12,50

Lees meer over Bambyo Baby Care Products op www.bambyo.com

 

bambyo