B-Thermo Bottle Silicone Glass heeft bijzondere eigenschappen: het glas versplintert niet, de fles is gemaakt van lichtgewicht borosilicaatglas en de fles is hittegevoelig: de kleur van het glas verandert wanneer de inhoud te warm wordt. De coating aan de buitenzijde zorgt voor een goede grip.

Fles B-Thermo Bottle hittegevoelig

Zou je, om hygiënische redenen, ook het liefst een zuigfles in glas kopen, maar ben je bang dat ze zou kunnen breken? Wil je er absoluut zeker van zijn dat de zuigfles de correcte temperatuur heeft en dat ze geen gevaarlijke chemicaliën bevat? Zoek dan niet verder: Bo Jungle heeft een gamma van leuke zuigflesjes ontworpen, die zowel bij mama’s als bij de baby’s zelf heel populair zullen zijn. De flessen bestaan uit lichtgewicht borosilicaatglas en zijn eenvoudig schoon te maken en te steriliseren.
De kleur wijzigt niet mettertijd, de flesjes bevatten geen gevaarlijke chemicaliën en ze voldoen aan de Europese regelgeving.
Onder normale omstandigheden zijn deze flessen beter bestand tegen vallen, wat nog belangrijker is, dankzij het oppervlak in silicone, versplintert het glas ook niet als ze toch per ongeluk zouden vallen en stukgaan. Zo weet je altijd zeker dat je kleintje in alle veiligheid kan drinken!

  • Het glas versplintert niet. Lichtgewicht borosilicaatglas
  • Bevat geen BPA
  • Hittegevoelig: de kleur van het glas verandert wanneer de inhoud te warm wordt
  • Anti-lekdop
  • Verschillende soorten van spenen beschikbaar: klein, medium, groot en spenen voor dikkere voeding. Verwijderbaar handvat inbegrepen
  • Adviesverkoopprijs: 14,99 – 16,99 euro

Lees meer over B-Thermo Bottle Silicone Glass op www.bojungle.eu

bo jungle