U bevindt zich hier:-Stem op je favoriete babyproduct
Stem op je favoriete babyproduct2018-10-01T07:32:25+00:00

Stem op je favoriete babyproduct

Op de genomineerde producten voor de Baby Innovation Award mag jij, als consument, je stem uitbrengen. Dit vinden wij als organisatie belangrijk, want jij kunt als aanstaande of jonge ouder natuurlijk heel goed beoordelen of een product je wel of niet wat lijkt. Alle genomineerde producten kun je straks zien op de Negenmaandenbeurs, daar worden de winnaars bekend gemaakt.

Stem op je favoriete babyproduct en maak kans op mooie prijzen

Als je stemt, maak je bovendien kans om één van deze bijzondere producten te winnen! Kies je favoriet uit de categorieën Mobility, Travel & Safety, Care, Furniture & Decorations, Feeding, Toys & Gifts en de Green Award.
Let op! Je moet in iedere categorie één stem uitbrengen maar je mag en kunt dit maar één keer doen via de website.

Spelregels stemmen Baby Innovation Award*:

  • oproepen via Websites, Social Media zoals Facebook en Twitter, mailings e.d. om stemmen op een genomineerd product te stimuleren is toegestaan, maar het is niet toegestaan dat via verlotings- en/of winacties te doen
  • het is niet toegestaan meerdere malen op één product in één categorie te stemmen
  • het is niet toegestaan om meer dan één keer vanaf hetzelfde IP-adres een stem uit te brengen of dit omzeilen via een buitenlandse stemconstructie
  • feitelijk onjuiste informatie, contactgegevens of e-mailadressen op te geven
  • een zgn. tijdelijk of catch-all e-mailadres op te geven voor je inschrijving/stem

Alleen stemmen vanaf een Nederlands of Belgisch IP-adres is toegestaan. Buitenlandse IP-adressen worden gefilterd en uitgesloten van deelname.

* De organisatie van de Baby Innovation Award heeft het recht iedere deelname op juistheid te toetsen. Wordt misbruik geconstateerd, dan leidt dit onherroepelijk tot diskwalificatie van de verkiezing, verwijderen van stemmen of het blokkeren van een profiel.

De stembussen voor Baby Innovation Award zijn nu gesloten

Je kunt opnieuw stemmen vanaf 1 december 2018 op de nieuwe producten van de verkiezing.