Daily Baby Organics biedt koelverse en biologische babyvoeding. Om de smaak-, geur- en kleurstoffen zo goed mogelijk te behouden maakt Daily Baby als eerste in de markt gebruik van HPP (High Pressure Processing). Met HPP wordt gebruik gemaakt van hoge druk, hierdoor worden alle bacteriën en organismen uitgeschakeld. Zonder verhitting, invriezen of er iets aan toe te voegen. Hiermee wordt babyvoeding nóg veiliger zijn verse producten langer houdbaar.

Daily Baby Organics maakt verse, biologische babyvoeding voor verschillende leeftijdscategorieën.

Compleet natuurlijke ingrediënten, plantaardig en zonder toevoegingen. Voorzien van reeds aanwezige natuurlijke vitaminen, vezels en bouwstoffen waar je kleintje groot en sterk van wordt. Daarnaast is het glutenvrij, lactosevrij en vegan. Daily Baby is ontwikkeld onder toezicht van een voedingsdeskundige, daardoor zijn onze producten voorzien van perfecte textuur en helemaal in balans. Onze chef heeft de smakelijke recepten bedacht. Doordat we uitsluitend pure ingrediënten gebruiken en deze niet worden verhit, proef je elk afzonderlijk worteltje of bietje, dat zorgt voor optimale smaakontwikkeling. De producten van Daily Baby zijn koelvers en dienen daarom gekoeld bewaard te worden. Wij geloven dat alle kinderen recht hebben op goed en gezond eten. Daarom is Daily Baby officieel partner van Save the Children zodat wij onze missie kunnen volbrengen. Van elke verkochte maaltijd doneren wij een ‘maaltijd’ voor een kind die van huis uit geen verse voeding kan krijgen.

Adviesverkoopprijs € 2,99

Meer informatie vind je op de site van Daily Baby Organics

daily baby voeding 2
daily baby voeding
daily baby voeding 3

Juryrapport Daily Baby Organics babyvoeding

De jury heeft geproefd en het smaakt goed! Plantaardige voeding met natuurlijke ingrediënten voor de kleintjes: daarmee kun je dagelijks een andere keuze maken dan het huidige babyvoedingschap, waarin veel zuivel/vis/vlees te vinden is. Goed van smaak en prachtig om te zien. Het is ook een volwassen ontwerp, geen babybakjes, mooie kleuren en nodigen uit om te eten. Veel aandacht is besteed aan de verpakking, gemaakt van zo veel mogelijk gerecycled plastic en papier. Heel goed gedaan, oordeelt de vakjury.